SKILLS

In de wereld van communicatie begeven we ons in een achtbaan omgeven door constante verandering. De vraag naar steeds meer complexe digitale oplossingen groeit met de dag. Deze beweging vraagt naar een organisatie die efficient, integer en competent omgaat met de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn.

De oplossingen die we bij Dycon bedenken en ontwikkelen crëeren een meerwaarde voor zowel de klant als de eind-gebruiker. Een website of ander interactief medium werkt al lang niet meer alleen op basis van een gelikt uiterlijk. Er komt veel meer bij kijken. Wanneer de samenhang van opgestelde doelstellingen, looks, wensen en eisen van klant en eindgebruikers tot in de puntjes zijn afgestemd ontstaat er draagvlak van alle betrokken partijen en blijken sites en applicaties veel beter aan te sluiten bij de wensen en eisen die door opdrachtgever en eindgebruiker zijn gesteld.

Onze oplossingen liggen voor een groot deel op het snijvlak van design en technologie, waarbij we streven naar de combinatie van meerdere disciplines. Aan de basis ligt doorgaans onze eigen 3C theorie. Deze beschrijft in feite welke ingrediënten nodig zijn om interactieve applicaties tot een succes te maken. Met onze skills (kennis, creativiteit en kunde) zijn we in staat om dit "recept" vervolgens om te toveren tot een succesvol eindproduct.