COMPANY

OVER DYCON
Sinds de start van Dycon in 2006 is het bedrijf uitgegroeid tot een full service digitaal media bedrijf. Onze focus ligt voornamelijk op high-end communicatie systemen. Naast digitale communicatie hebben we ons in de loop der jaren verder geconcentreerd op 3D visualisatie en presentatie. Interactive experiences, dat is de gedachte van waaruit we doen wat we doen. Een beleving neerzetten voor eindgebruikers waarin visuele kwaliteit en gebruikersgemak centraal staan. Zorgen dat onze opdrachtgevers zich net iets anders presenteren dan anderen en daardoor het onderscheidende vermogen creëeren. Hoewel onze roots in het Noorden liggen hebben we een klantenkring opgebouwd die ligt verspreid over het hele land.

WAT WE DOEN
Dycon ontwerpt en ontwikkelt corperate websites en applicaties, mini campagne sites, 3D Content en 3D Applicaties, presentaties, drukwerk en andere diensten waarbij design en interactiviteit om de hoek komen kijken. Het doel van onze oplossingen is de band tussen klant en eindgebruikers te versterken.

HOE WE HET DOEN
De oplossingen die we bedenken komen tot stand doordat we ons verdiepen in de klant en de eindgebruiker. Met onze skills en 3C theorie beschikken we over de juiste disciplines om in een snel veranderende markt onze klanten met de nieuwste technieken te bedienen.

EEN VERKLARING VOOR ONZE NAAM
Regelmatig krijgen we de vraag waar onze naam voor staat. De naam Dycon is ontstaan uit een combinatie van de termen DYnamic en CONtent. De naam die we bedachten voor het allereerste Content Management Systeem dat we ontwikkelden toen het besef en de wens voor een eigen onderneming begon te prikkelen. Dycon was geboren.