BEAUTYCASE | CONSUMENTEN WEBSITE
Kunststofgasfles.nl

In opdracht van Holthausen te Hoogezand heeft Dycon de website kunststofgasfles.nl ontworpen en ontwikkeld. De website is speciaal opgezet voor consumenten om nader kennis te maken met de door Holthausen ontwikkelde kunststof gasfles. De revolutionaire kunststoffen fles blijkt namelijk tal van voordelen te hebben ten opzichte van de ouderwetse metalen gasfles. Om de vele "twijfels" bij consumenten weg te nemen heeft Dycon in samenwerking met Holthausen alle informatie omtrend de fles verzameld. Zo kan de consument zich laten informeren over de vele voordelen zoals: lichter in gewicht, een inhoud van de kunststofgasfles die je altijd kunt bekijken, geen roestvorming, noem maar op.
Om de bezoeker een betere beeldvorming te schetsen voor mogelijk situaties waarin de fles gebruikt kan worden is er op kunststofgasfles.nl tevens een pagina geplaatst waarin we de diverse mogelijke toepassingen van de kunststofgasfles uiteen zetten. Dycon heeft met diverse texten en technieken SEO toegepast. De site is opgezet met Flash maar tevens voorzien van een intern ontwikkelde techniek die het mogelijk maakt de site door zoekmachines als Google te laten indexeren.
De Flash website is op deze manier dus gewoon goed vindbaar met de diverse zoekmachines. En het leuke is, interactieve elementen als animaties, video etc. kunnen door middel van Flash door de bezoeker bekeken worden.
Om de bezoeker inzicht te geven in het brede aanbod en de weide verspreiding van het aantal dealers die in Nederland en het buitenland de kunststofgasfles verkopen hebben we bovendien een dealerpagina opgezet. Op basis van straat en plaatsnaam kunnen bezoekers zo gemakkelijk en snel de dichtsbijzijnde dealer en gasvulstation vinden. Wel zo gemakkelijk!
Bekijk hier de website kunststofgasfles.nl